team

V8 architects bestaat uit een team van zeer gekwalificeerde en gemotiveerde architecten en ontwerpers. In dialoog met adviseurs en opdrachtgever bedenken wij oplossingen voor bestaande en nieuwe gebouwen. Sterke interventies die op een doordachte manier in elkaar gezet zijn en die een waardevolle bijdrage leveren aan haar omgeving en gebruikers.

Rudolph Eilander
founding partner

Zoekt op pragmatische wijze naar maximale waarde. Architect die met durf de onbekende ambities van een project naar voren haalt. Rudolph weet de fysieke kant van het bouwen heel vroeg in het ontwerpproces een plek te geven, waardoor hij zijn enthousiasme moeiteloos met de bouwers kan delen.

Michiel Raaphorst
founding partner

Intuïtie en gezonde drang naar perfectie. Let altijd op de maximumsnelheid, met marge. Synergie en energie van samenwerking zijn de brandstof, krachtige oplossingen het resultaat.

David Spierings
associate architect

Voelt zich thuis in bouwkeet en virtuele 3d omgeving. Expert op het gebied van complexe geometrieën. In staat om volledige integraal in een vroeg stadium ingewikkelde bouwknopen te ontwerpen en te engineeren. David is vasthoudend als het gaat om kwaliteit.

Taro Yoshikawa
project director

Project director met een gezonde drang naar perfectie. Taro vindt bouwen het mooiste wat er is. Maar dan wel graag mooi maken. Zorgt met zorgvuldige procesbewaking voor ongestoord proces van ontwerp tot oplevering.

Emilia Serowiec
junior architect / 3D visualizer

Master of the image. Onze expert in visualisaties maar ook drager van de bouwhelm. En Emilia draagt in het weekend een motorcrosshelm, als enige van ons ‘petrolheads’.

Serena Contardi
technical designer

Onze jongste medewerker, maar bikkelt net zo hard mee. Smaak, ambitie, precisie en gaat door totdat het goed is. Serena maakt het daarna liever nog beter.

Niels Roodbergen
junior architect

Gedegen kennis van het vak. In alle breedtes en lengtes. Niels weet het archetypische van architectuur te vertalen naar mooi te bouwen gebouwen.

Jeroen van Rijen
technical designer / project leader

Architectuur is een vak. Voor Jeroen ook het mooiste vak van de wereld, dat zonder passie en doorzettingsvermogen te middelmatig wordt. En dat is nooit de bedoeling.

Monique Gorisse
architect

Monique lost het op. En ziet het niet als een probleem om een microappartement de kwaliteit van een penthouse te geven. Zij heeft het tot specialisme gemaakt om de meest vernuftige en efficiënte plattegronden te maken en wordt erg gelukkig van de verrassingen die dit op kan leveren.  

Jochem Moerman
junior architect

Jochem Moerman

Kelly Otter
junior architect

Arantza Ardanza
junior architect

Martine Baltje
office manager

Elk bureau heeft een perfect-manager nodig. Wij hebben daar dan weer de fijnste van: Martine. Weet alles en vaak ook nog ruim van te voren. 

Alejandra Figueroa – Andrea Kmet –  Arantza Ardanza – Arno Kwint – Bogdan Hambasan – David Spierings – Emilia Serowiec – Eugenia Munoz – Federico Rosson – Jekaterina Balysuk – Jeroen van Rijen – Jochem Moerman – Kelly Otter – Maite Montecatine Alonso – Martijn de Koning – Martine Baltje – Martine Duyvis – Michiel Raaphorst – Monique Gorisse – Niels Roodbergen – Patrick Ton – Ramin Saqeb – Rudolph Eilander – Serena Contardi – Soo Jin Lee – Sophia van Rooij – Taro Yoshikawa