team

V8 architects bestaat uit een team van zeer gekwalificeerde en gemotiveerde architecten en ontwerpers. In dialoog met adviseurs en opdrachtgever bedenken wij oplossingen voor bestaande en nieuwe gebouwen. Sterke interventies die op een doordachte manier in elkaar gezet zijn en die een waardevolle bijdrage leveren aan haar omgeving en gebruikers.

Rudolph Eilander
founding partner

Zoekt op pragmatische wijze naar maximale waarde. Architect die met durf de onbekende ambities van een project naar voren haalt. Rudolph weet de fysieke kant van het bouwen heel vroeg in het ontwerpproces een plek te geven, waardoor hij zijn enthousiasme moeiteloos met de bouwers kan delen.

Michiel Raaphorst
founding partner

Intuïtie en gezonde drang naar perfectie. Let altijd op de maximumsnelheid, met marge. Synergie en energie van samenwerking zijn de brandstof, krachtige oplossingen het resultaat.

David Spierings
associate architect

Voelt zich thuis in bouwkeet en virtuele 3d omgeving. Expert op het gebied van complexe geometrieën. In staat om volledige integraal in een vroeg stadium ingewikkelde bouwknopen te ontwerpen en te engineeren. David is vasthoudend als het gaat om kwaliteit.

Taro Yoshikawa
project director

Project director met een gezonde drang naar perfectie. Taro vindt bouwen het mooiste wat er is. Maar dan wel graag mooi maken. Zorgt met zorgvuldige procesbewaking voor ongestoord proces van ontwerp tot oplevering.

Suzanne van Essen
Manager PR

Suzanne weet hoe je de motor start en het fijne van efficiënte publiciteit. Altijd op zoek naar kansen en verbinding. Op basis van moed, vindingrijkheid en dienstbaarheid. Dat ze in staat is om tussen de regels door te lezen, luisteren en kijken komt haar werk alleen maar extra ten goede.

Emilia Serowiec
junior architect / 3D visualizer

Master of the image. Onze expert in visualisaties maar ook drager van de bouwhelm. En Emilia draagt in het weekend een motorcrosshelm, als enige van ons ‘petrolheads’.

Niels Roodbergen
junior architect

Gedegen kennis van het vak. In alle breedtes en lengtes. Niels weet het archetypische van architectuur te vertalen naar mooi te bouwen gebouwen.

Jeroen van Rijen
technical designer / project leader

Architectuur is een vak. Voor Jeroen ook het mooiste vak van de wereld, dat zonder passie en doorzettingsvermogen te middelmatig wordt. En dat is nooit de bedoeling.

Martine Baltje
office manager

Elk bureau heeft een perfect-manager nodig. Wij hebben daar dan weer de fijnste van: Martine. Weet alles en vaak ook nog ruim van te voren.

Frank Huibers
architect

Je hebt ervaring, je hebt nóg meer ervaring en dan heb je Frank. Na meer dan 15 jaar als bevlogen architect-projectleider bij verschillende gerenommeerde bureaus heeft hij dan bij V8 de plek gevonden om mensen te laten groeien en zelf hele mooie gebouwen te realiseren.

Kelly Otter
junior architect

Zij bewijst dat architectuur enorm veelzijdig is. Kelly maakt iedereen ervan bewust dat je alleen gave projecten kan maken als je in een tof team werkt. En het is fijn als architecten ook in staat zijn om andere dingen te maken. Zoals bijvoorbeeld hele mooie tassen.

Muriel Marraffa
junior architect

Na een jaar Berlijn heeft deze Neder-Française haar voeten stevig in de Rotterdamse klei gezet. Met een open en vastberaden houding bijt zij zich vast in alle aspecten van een gebouw. Muriel maakt daarin geen onderscheid tussen een fijne maquette met een aantal m2’s karton of een tekening van tig MB’s.

Bob Robertus
junior architect

Bob heeft het talent om vanuit associaties te ontwerpen. Belangrijk omdat hiermee het ietwat ongrijpbare aspect, dat zo belangrijk is in ons werk, manifest kan worden gemaakt. Buiten dat klikt Bob als een dolle met ortho aan.

Egle Kalonaityte
junior architect

A M B I T I E. Heerlijk toch? Egle wil alleen maar de allerbeste gebouwen ontwerpen. Dat past dus heel erg goed in wat wij onze opdrachtgevers willen geven. En ze heeft beloofd binnen een half jaar Nederlands te leren, zodat ze het niet enkel met haar fantastische tekeningen hoeft uit te leggen.

Gavin Fraser
junior architect

Gavin kende Peter van Straaten nog niet, logisch want hij komt uit Schotland. Maar als Gavin gaat schetsen dan kan het zo de krant in. Fantastische tekeningen. Beeldscherm is hij trouwens ook niet vies van.

Frank de Vleeschhouwer
architect

Een complete ‘vakidioot’ op de allerbeste manier. 24/7 bezig met architectuur en ondertussen ook nog tijd voor alle andere dingen. En als hij dan niet met architectuur bezig is, dan ziet Frank stiekem toch wel weer een mooie oplossing die het allemaal weer net wat beter maakt.

Jekaterina Balyšuk
technical designer

Wij zijn dan wel geen Hotel California, maar eigenlijk heeft Jekaterina nooit uitgecheckt. Begonnen als stagiair, doorgewerkt als freelancer en nu na afronding van haar Master als junior architect terug op haar plek. Mooie roadtrip toch?

Marta Szczepańska
junior architect

Architect zijn is stappen maken en ervaring opdoen. Marta is bij ons gekomen om een volgende stap te maken in haar carrière. En wij zijn dolblij dat ze dat bij ons doet. Complexe projecten, veelzijdige teams en ontwerpen met intuïtie en gezond verstand. Go Marta!

Lennart Aben
stagiair

 

oud medewerkers
Alejandra Figueroa – Andrea Kmet – Arno Kwint – Bogdan Hambasan – Eugenia Munoz – Federico Rosson – Jochem Moerman – Maite Montecatine Alonso – Martijn de Koning – Martine Duyvis – Ramin Saqeb – Serena Contardi – Soo Jin Lee – Sophia van Rooij – Arantza Ardanza – Ingrid Dragomir – Robert Dozsa – Katie Berry – Monique Gorisse